LIVSYOGA

Livsyoga handlar om att tända vår inre glöd varje dag. Att fylla oss med ny kraft, ny energi så att vi kan möta vardagen med balans och medvetenhet.
Livsyogan är en ny riktning inom den stora kundaliniyogatraditionen. Vi använder exakt samma tekniker och yogapass som inom kundaliniyoga. Samtidigt lägger vi stort fokus på medvetenhet. Vilket innebär utvecklandet av bl a självacceptans, centrering och intuition.

Livsyogan erbjuder många olika yogapass. De har alla sitt specifika fokus t ex att stärka immunförsvaret, vitalisera ryggen eller skapa centrering.
Alla yogapass inkluderar kroppställningar (asanas), andningsövningar (pranayamas), meditationer och mantras (läkande ljud). Inom Livsyogan kallar man ett ”helt” yogapass för en kriya. Det gemensamma målet för alla yogapass är att harmonisera kropp och själ.

Vårterminens Livsyoga startar v.5

Centralt i Tierp, en trappa upp i Hälsostudions lokaler (gymmet) på Norra Esplanaden 2

Måndagar kl.16.30 – 18.00

Terminen omfattar 15 klasser och sträcker sig fram till och med v.21 (uppehåll v.17 + 18 då det är mycket röda dagar i almanackan).

Priset för 15 klasser är 1200:-

Boka din plats genom att skicka sms till 070 675 21 59 eller mejl till ingela.johansson@livmedlust.se

När du fått svar ifrån mig att du har en plats betalar du in terminsavgiften på 1200:-.

När du betalar för hela terminen gör du ett ställningstagande för dig själv och priset blir också bättre, 80:- per klass. I mån av plats så går det att komma på drop in men då blir kostnaden betydligt högre, 120:- för en klass, och du måste kolla med mig varje gång om det finns en ledig plats.

Du kan betala med Swish till 070 675 21 59, Bg 5195-2281 eller kontant.

Välkommen