MEDICINSK YOGA

Hjälper kroppen till självläkning
Medicinsk yoga är mjuk och inkännande samtidigt som den är ett kraftfullt verktyg för att förebygga ohälsa men också i uppbyggande träning efter skada/rehabilitering och vid stressrelaterade problem som t ex utmattningssymtom mm. Medicinsk Yoga passar personer med olika sorters ryggproblem, astmatiker, hjärtproblem, sömnstörningar, migrän, reumatism mm. Men även för dig som vill ha yogan som ett mjukt sätt att komma i balans till kropp, sinne och själ.

I stort sett kan alla utöva Medicinsk Yoga, även du som har fysiska begränsningar kan vara med eftersom de flesta övningarna kan utföras på stol lika väl som på din yogamatta.  Varje pass innehåller fysiska övningar som kombineras med andnings- och koncentrationstekniker, en längre avslappning och avslutas med en djupgående meditation.

Alla övningar utförs i den takt som passar dig och helt och hållet efter din egen förmåga.

Läs även mer om vår vanliga yoga

Vårterminens Medicinska yoga startar v.3

Centralt i Tierp, en trappa upp i Hälsostudions lokaler (gymmet) på Norra Esplanaden 2

Onsdagar kl.11.30 – 13.00

Boka din plats genom att skicka sms till 070 675 21 59 eller mejl till ingela.johansson@livmedlust.se

Välkommen

Jag tar också emot personer för individuellt anpassad Medicinsk yoga där vi utgår ifrån dina speciella behov.  Kostnad 780:- för en och en halv timme, då ingår ditt alldeles egna skräddarsydda yogapass så du kan fortsätta ditt yogautövande på egen hand.