YOGA

Yoga är utveckling på många plan men i grund och botten så handlar det inte så mycket om att lära nytt.

Yoga handlar om att hitta tillbaka till din naturliga andning och din kropps naturliga rörelse.

Du kommer inte till en yogaklass för att jämföra dig med andra, du kommer för att du vill utveckla dig själv.

Yogan hjälper dig att bli uppmärksam på hur din kropp känns, att bli mer medveten om din kropps signaler så du vet vad du behöver.

Vi slår inte ”knut” på oss själva men vissa positioner kan vara utmanande både fysiskt och mentalt, bara du bestämmer hur långt du vill gå och hur mycket du vill utvecklas.

Yoga händer inte bara på mattan, yoga hjälper dig att hantera livet på ett mer balanserat sätt. Det handlar om att växa som människa, våga stanna upp och känna det du känner, ta ansvar för dina känslor och acceptera att du är ok precis som du är

 

Vårterminens yogakurser startar v.5

Centralt i Tierp, en trappa upp i Hälsostudions lokaler (gymmet) på Norra Esplanaden 2

Måndagar kl.16.30  Livsyoga 

Onsdagar kl.11.30  Medicinsk yoga

Torsdagar kl.18.30  Yin yoga

Varje kurs innehåller 15 klasser och sträcker sig fram till och med v.21 (uppehåll v.17 + 18 då det är mycket röda dagar i almanackan).

Priset för 15 klasser är 1200:-
Skulle du behöva byta dag vid något tillfälle (t ex du ingår i måndagsgruppen men kan bara komma på torsdagen en vecka) så går det i stort sätt alltid att ordna.

Du bokar din plats genom att skicka sms till 070 675 21 59 eller mejl till ingela.johansson@livmedlust.se

När du fått svar ifrån mig betalar du in terminsavgiften på 1200:- för att säkra din plats. När du betalar för hela terminen gör du ett ställningstagande för dig själv och priset blir också bättre, 80:- per klass.

I mån av plats så går det att komma på drop in men då blir kostnaden betydligt högre, 120:- för en klass, och du måste kolla med mig varje gång om det finns en ledig plats.

Du kan betala med Swish till 070 675 21 59, bg 5195-2281 eller kontant.

Ring mig, Ingela 070 675 21 59, om det är något du undrar över!

Välkommen

Har du önskemål om att införa Yoga på ditt arbete, din förening, grannsamverkan, kompisgäng mm. hör av dig så undersöker vi om jag kan skräddarsy nåt som passar er.